Fakturamall

Upptäck fördelarna med att använda färdiga fakturamallar i vårt faktureringsprogram och ta din fakturering till nästa nivå!
Olika mallar för fakturor

Enkla och användarvänliga fakturamallar

Effektivisera din fakturering och skapa snygga fakturor på bara några klick med våra anpassningsbara fakturamallar
Enklare fakturering
Våra fakturamallar gör det möjligt för dig att skapa och skicka fakturor på bara några klick så att du enkelt kan ta kontrollen över din fakturering.
Anpassningsbart
Fakturan anpassas med dina företagsuppgifter, logotyp och företagsfärger. Alla uppgifter sparas under dina inställningar och mallen ser till att allt hamnar rätt.
Professionell design
Våra fakturamallar är skapade för att dina fakturor ska få ett professionellt och förtroendeingivande utseende.
Färre fel
Det blir lättare att göra rätt med en färdig fakturamall och du behöver inte slösa tid på att skapa fakturor från grunden varje gång.
Välj din mall
Vi har en stor valfrihet bland olika fakturamallar så att du kan hitta den mallen som passar dig och ditt företag bäst.
Ökad effektivitet
Samla information i ditt kund- och produktregister så att du enkelt kan hämta informationen till din fakturamall när fakturan skapas.
Faktureringsprogram från mobilen, datorn eller surfplattan
Röd tråd
När du använder våra fakturamallar kan du även skapa och skicka offerter med samma professionella mall. Detta sparar tid och ger en enhetlig presentation av ditt företag gentemot kunderna, oavsett om det gäller fakturering eller offerering. I vårt faktureringsprogram har allt du behöver för att effektivt hantera offerter som du med ett knapptryck sedan kan förvandla till fakturor.
Faktureringsprogram från mobilen, datorn eller surfplattan
Allt i ett
Genom att använda våra färdiga fakturamallar i fakturan.nu kan du enkelt hantera och organisera dina fakturor. Alla dina fakturor lagras på ett säkert sätt och du kan snabbt söka och filtrera fakturorna när det behövs. Du får också tillgång till smarta funktioner som exempelvis utskick av påminnelser eller vår fakturaservice som underlättar det administrativa arbetet.
Läs mer om våra andra funktioner
Fakturamall clean
Fakturamall foxy
Fakturamall urban
Alltid 3 fakturor i månaden gratis
Förenkla din fakturering redan idag. Du är igång på ett par minuter.