SKICKA FÖRSTA FAKTURAN NU

Effektiv fakturering för

smidiga affärer

Öka effektiviteten och minska det administrativa arbetet med vårt faktureringsprogram som hjälper dig skapa snygga fakturor med ett knapptryck!

Lediga tjänster

Vill du jobba i den tekniska framkanten i ett sammansvetsat utvecklingsteam med en internationell produkt? Vi söker duktiga frontend- och backendutvecklare som är beredda att lära sig och utvecklas snabbt för att möta såväl dagens som morgondagens behov. Vi värdesätter egna initiativ, kvalitetskänsla och produktivitet. Erfarenhet av Ruby on Rails är meriterande. Skicka iväg ett mail med en kort presentation av dig själv till support@fakturan.nu.

Webbutvecklare

Vi letar alltid efter intressanta människor att addera till vårt team. Brinner du likt oss för att skapa användvänliga verktyg och vill jobba med andra likasinnade i moderna open source-miljöer? Då är vi troligtvis en match!

Ruby on Rails-utvecklare

Vi söker dig som har mer än två års erfarenhet av Ruby on Rails och är passionerad över att skriva snygga och effektiva lösningar. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en teamplayer och ser fördelarna med TDD/BDD.

Fakturamall clean
Fakturamall foxy
Fakturamall urban
Alltid 3 fakturor i månaden gratis
Förenkla din fakturering redan idag. Du är igång på ett par minuter.