Offerter

Med fakturan.nu kan du enkelt hålla koll på alla utskickade offerter och din kund får ett smidigt sätt att acceptera ditt erbjudande och kommunicera med dig via offerten.
Offert visas på en ipad

Enkel hantering av dina offerter

Fakturan.nu gör det enkelt att skapa offerter. Offerterna omvandlas sedan till fakturor med ett knapptryck.
Gratis baskonto
Med vårt baskonto kan du skicka en offert och tre fakturor i månaden helt gratis, hur länge du vill. Du är igång på ett par minuter.
Återkoppling
När din kund mottar offerten kan de smidigt återkoppla till dig via utskicket. Kundens svar skickas direkt till dig via e-post och registreras i fakturan.nu.
Smidiga utskick
Med fakturan.nu är det alltid enkelt att få iväg offerten till din kund. Utskick via e-post, brev eller SMS är bara ett klick bort.
4 språk och 25 valutor
Både tjänsten och offerterna finns tillgängliga på 4 språk: svenska, engelska, norska och danska. Färska valutakurser hämtas automatiskt.
Offertmallar
Vi har flera professionella offertmallar att välja bland. Den mall du väljer för dina fakturor kommer även dina offerter att ha.
Beräkna skatteavdrag
Redan på offerten kan du inkludera rut, rot och grön teknik. Under kunden sparar du både personnummer och fastighetsbeteckning.
Faktureringsprogram från mobilen, datorn eller surfplattan
Kundspecifika inställningar
I systemet kan du ange standardinställningar som gäller alla nya offerter som skapas. Under varje kund kan du sedan anpassa inställningarna om de exempelvis ska ha ett annat betalningsvillkor, språk eller valuta på offerten. Om du erbjuder rabatter har du möjlighet att lägga till det under kundens inställningar så att de inlagda produkterna och tjänsterna registreras med rabatten.
Faktureringsprogram från mobilen, datorn eller surfplattan
Professionella offerter
Med fakturan.nu kan du enkelt säkerställa att alla nödvändiga uppgifter finns med på offerten. Du kan exempelvis specificera prisuppgifter, leveransvillkor, betalningsvillkor och offertens giltighetstid så att din kund vet hur länge erbjudandet gäller. Detta skapar en korrekt och professionell offert till kunden och kan minska risken för missförstånd.
Läs mer om våra andra funktioner
Fakturamall clean
Fakturamall foxy
Fakturamall urban
Alltid 3 fakturor i månaden gratis
Förenkla din fakturering redan idag. Du är igång på ett par minuter.